← terug

Camping de Holle Poarte

Camping de Holle Poarte, direct aan het strand nabij Makkum

De chalets bevinden zich op de camping de Holle Poarte, direct gelegen aan het IJsselmeer. De camping organiseert gedurende de zomermaanden allerlei activiteiten voor jong en oud en heeft alle voorzieningen die een ontspannen vakantie mogelijk maakt. Kijkt u hier voor een plattegrond van de camping.

Vanwege het ondiepe water is het strand een heerlijk speelparadijs voor kleine kinderen. In verband met de meestal aanlandige wind is het overigens vrij toegankelijke strand een van de meest populaire surfplekken van Nederland. U kunt er surfspullen huren en/of een kluis voor uw surfmateriaal en surflessen nemen.

Strand en boulevard hebben de sfeer van een badplaats aan de Middelandse zee en u kunt er naast zon en zee ook genieten van restaurantjes en winkeltjes!

Op onderstaande video`s wordt een mooi beeld weergegeven van camping de Holle Poarte, het strand, de jachthaven en het kanaal naar het nabij gelegen dorpje Makkum:

 

Jachthaven Marina Makkum

Heeft u een boot, dan kunt terecht In de nabij gelegen Jachthaven Marina Makkum.
De aanlegplaatsen zijn allen voorzien van water en electra aansluitingen. Het is een moderne en kindvriendelijke jachthaven met alle voorzieningen.

Omgeving Makkum

bg-contact

                       Makkum

De camping ligt nabij het gezellige Makkum, een oude industrie- en handelsplaats. In het centrum van dit gezellige dorpje bevinden zich leuke winkeltjes en kunt u kiezen uit meerdere terassen en restaurants waar u heerlijk kunt eten.
In Makkum was het oudste bedrijf van Nederland gevestigd, Koninklijke Tichelaar waar men sinds 1584 het wereldberoemde Friese aardewerk maakte, maar het helaas sinds enige jaren niet meer produceert. U kunt in het dorp nog wel het befaamde aardewerk kopen.
In de omgeving kunt u bijvoorbeeld de vele leuke dorpjes en steden bezoeken of vanuit Harlingen met de boot een van de Friese eilanden.

← terug